.31.10.2017.

Fall ’17

By In Photography, UrbEx

Blandat övergivet från oktober 2017.

Mood:

Familjevillan
Här kan vi bara spekulera. Vi ser ett liv, flera, i gamla fotoalbum. En familj med fru, man och barn. Men familjevillan står tom nu. Golven är fulla av ölburkar, mediciner, porr och färdigmatsförpackningar. Det luktar oerhört illa. På vinden regnar det in på barnens gamla leksaker. Bredvid ligger smink, hår-och hudvårdsprodukter i ett flertal plastbackar. Det verkar som att mannen blev ensam kvar och att livet plötsligt blev till ett annat här i familjevillan. Tog livet slut här eller fortsatte det på annan ort? Blev allt bra till slut? Det vet vi inte. Historien bakom familjevillan förblir oförtäljd.

Bondgården

Den lutande stugan

Gården

Radiohuset

Huset i skogen

Sommarstugan

Blandat

6 Comments
 1. Jennie .05.11.2017.

  Jag vill låsa in mig hela den här söndagen och rota igenom alla dina grejer.

  Reply
 2. Jonas K .11.11.2017.

  Jag skulle vilja se de tråkiga stage:ade bilderna på Hemnet utbytta mot dina bilder. Skulle öka min betalningsvilja för objekten iallafall.

  Reply
 3. epa bengan (yes) .12.11.2017.

  Första huset var riktigt läskigt. Vet ett liknande i Tungelsta trakten. Är det för långt bort för dig? Det är fullt med leksaker, skolböcker och papper. Jag är för skraj för att gå in där men jag kan ge dig mer detaljer om du bor i närheten.

  Mvh

  Reply
 4. bingbang .09.10.2018.

  Undrar vilka liv dom som har bott i dessa husen har levd, och värför? Dom verkar ju helt sjuka. Jag blir så deprimerad av att bla igenom dina bilder. Så mycket misär, men lite vackert också.

  Reply
 5. Linda .20.05.2021.

  Dina foron är sjukt bra och fängslande lika så historierna kring dessa människors öden. Jag fotar själv mycket ödehus och blir sjukt inspirerad av att kolla igenom dina foton. Tack för att du delar med dig. Vissa ställen skulle jag själv gärna få besöka för att dokumentera deras sista tid i husen. Tack för allt.

  Reply

Leave a Comment