.17.05.2012.

The Holiday Cottages

By In UrbEx, Video

Not that many years ago, this place was a pretty nice place to spend your vacation on. If you like to sleep 2-6 people in a red wooden box. Sadly the owner never really cared about the place, and the small cottage village went to sleep. Though it seems like a burglar is living in Cottage 13.

Photos: http://theworkofcastor.com/the-holiday-cottages/
Music by Philemon Arthur & The Dung

stug01

stug02

stug03

stug04

stug05

stug06

stug08

stug07

stug09

6 Comments
 1. […] The Holiday CottagesHouse of Soil and Mold […]

  Reply
 2. Anonymous .03.05.2015.

  Spännande och mycket intressant ställe detta. Snart två år sedan du var där, vet du ifall stället finns kvar?

  Reply
  • Castor .03.05.2015.

   Jag är ganska säker på att det är kvar faktiskt.

   Reply
   • Anonymous .03.05.2015.

    Intressant. Alltid lika spännande att hitta nya ställen att undersöka. Vart i södra Skåne ligger detta? :) Verkar vara ett väldigt fint ställe. Synd att det blev som det blev. Finns det kanske nån mer historia om stugorna?

    Reply
    • Castor .03.05.2015.

     Ja det är kul. Historian är vä den att det en gång funkade att ha stugcampingen men att det till slut sköttes illa och stället fick dåligt rykte och sen lades ner. Jag delar tyvärr inte med mig av ställen hur som på nätet. Men jag kan säga att det nästan ligger så sydligt man kan komma i Sverige, mellersta södra.

     Reply
     • Anonymous .03.05.2015.

      Jag förstår självfallet att du inte delar med dig, men det var värt att fråga tyckte jag. Om det känns bättre hade du kunnat få mejla mig med mer information om var stället ligger. Jag vill inte veta exakt var det ligger. Jag gillar mystiken med att leta upp ställena ungefär lika mycket som att besöka dom. Om du inte vill berätta mer är det helt okej, men så länge jag vet att detta ställe finns kvar kommer jag nog aldrig kunna släppa det riktigt. Ska bara lyckas ta reda på var jag ska börja leta :)

Leave a Comment